Wij zijn een leuk projectkoor dat op zoek is naar medezangers en VOORAL tenoren! 

Zijn er onderwerpen die u aan het hart liggen en waar u, net als wij, ook over wilt zingen?

WIE ZIJN WIJ? 

Wij zijn een actief gemengd projectkoor in Hengelo met 26 leden en maken elke 2 a 3 jaar een nieuw project. Een project bestaat uit een thema of onderwerp dat actueel is, uit een breed maatschappelijk of persoonlijk thema voortkomt en wat de leden bezighoudt. 

Enkele koorleden schrijven of vertalen teksten zodat alle liederen in een project samenhang krijgen.  

Wij werken graag samen met professionals (musici, rappers) en amateurs en er nemen o.a. kinderkoren en jongeren – acrobaten, dichters en dansers – deel aan onze voorstellingen.  De laatste jaren componeert componist / arrangeur Max Knigge muziek op onze liedteksten.

WAT DOEN WIJ?

BINNENKORT KORTE OPTREDENS TE VERWACHTEN!

Wij organiseren zelf soms korte optredens maar krijgen ook uitnodigingen om als muzikaal intermezzo op te treden.

Woensdag 1 mei zullen wij de muzikale ondersteuning zijn bij een bijeenkomst van het 1 MEI COMITEE te Enschede. een regionale bijeenkomst van o.a. PVDA en FNV in de Steenfabriek te losser. Aanvang 20.00 uur.

Zaterdag 1 juni zullen wij te gast zijn in de Vitrine van Driene, een muzikaal programma in het kader van een feestelijke bijeenkomst om het 50 jarige bestaan te vieren van de Kasbah in Hengelo.

Zondag 2 juni Kanaljerood zingt Tussentijds’. Wij organiseren een middagconcert met inspirerende liederen in het Johanneskerkje te Twekkelo. Aanvang 15.00 uur, kaartjes aan de kassa.

Heeft u belangstelling om mee te zingen? kunt ook projectzanger worden voor de duur van een project.

U bent altijd welkom tijdens een repetitie om te kijken en te luisteren.

Stuur s.v.p. even een mail naar onze secretaris Hella van Honschooten.